Tematika

Bevezetésre került kettős szolgáltatásunk, mely szerint aki Lovári nyelvtanfolyamunkra jelentkezik, az kedvezményesen vehet részt egy 60 órás angol nyelvtanfolyamon is. Ezen szolgáltatásunk Budapesten és Szegeden +35.000,- Ft befizetésével vehető igénybe.

Oktatások az alábbi nyelveken folynak:

Angol nyelv: AKCIÓS ANGOL NYELVTANFOLYAMOK

Folyamatosan indítjuk angol nyelvtanfolyamunkat (kezdőtől a haladóig). A tanfolyamok szintfelmérővel kezdődnek. Ezt a lehetőséget csak a minimális létszám megléte esetén tudjuk biztosítani.

Aki a Lovári nyelvtanfolyamunkra beiratkozik, annak kettős szolgáltatásunk keretében +35.000,- Ft befizetésével ez a nyelvtanfolyam Szegeden és Budapesten igénybe vehető.

1.)

Időtartam: 5x5 óra, 100 óra, 17.00-20.00 óráig

Diákoknak: 920 Ft / óra

Nem diákok: 970 Ft / óra

2.)

Időtartam: 1x4 óra, 80 óra, 17.00-20.00 óráig

Diákoknak: 920 Ft / óra

Nem diákok: 970 Ft / óra

Igény esetén magántanárt is tudunk biztosítani a nyelviskola tantermeibe. Ennek óradíja 2.500,- Ft / 45 perc. Ezt a lehetőséget 8.00 - 20.00 óráig vehetik igénybe a tanulok. 2 - 5 fős csoportokat is fogadunk.

Német nyelv

Intenzív nyelvoktatás (70 órás, heti 2x4 óra, 70.000,-) kezdő, és haladók számára. Külföldön szerzett nyelvtanítási gyakorlattal. Egyedi képzés minden korosztálynak előzetes szintfelméréssel. Csoportos tanfolyamok indítása folyamatosan minimum 12 fővel. Igény esetén magántanárt is tudunk biztosítani.

Lovári (cigány) nyelv

Három hónapos tanfolyam kezdőtől a középfokú nyelvvizsgáig (heti egy alkalom délutáni oktatásokkal). Igény esetén szombatonként is tudunk lovári nyelvtanfolyamot indítani. Az iskola tantermeiben 08.00-20.00 óráig magántanárt is tudunk biztosítani. Ezzel kapcsolatban érdeklődni a központi telefonszámon lehet.

A 2007. tanévtől kezdődően folyamatosan indítjuk intenzív lovári nyelvtanfolyamainkat amely 2.5 hónap alatt végezhető el. Az ára egységesen 100.000,- Ft/fő. Csak Budapesten vehető igénybe, és a minimális létszám az indításhoz 3 fő.

Szuper intenzív lovári nyelvtanfolyamokat is szervezünk, melyeket 5+2 nap alatt lehet elvégezni. Öt napon keresztül 10.00-15.00 óráig tartjuk az előadásokat.

Eszperantó nyelv

A megnövekedett igényeknek eleget téve elindítjuk eszperantó nyelvű tanfolyamainkat is. A tanfolyamok a kezdő szinttől a középfokú nyelvvizsgára készítenek fel, melyeket a budapesti Rigó utcai vizsgaidőpontok figyelembevételével szervezünk. Illetve, a tananyagot az ottani követelményeknek megfelelően állítjuk össze.

Tanfolyamainkon tanulóinkkal megismertetjük az angol, német, Lovári és eszperantó nyelv gyakorlati alkalmazási lehetőségeivel is. Amennyiben Ön jelentkezik Lovári nyelvtanfolyamunkra, akkor kedvezményesen részt vehet egy angol nyelvtanfolyamon is, melynek részvételi díja ebben az esetben 35.000,- Ft/fő. (csak Budapesten és Szegeden vehet igénybe).

A nyelviskola közületekben, közintézményekben is szervez kihelyezett nyelvtanfolyamokat, amelyeken diplomás, több éves gyakorlattal rendelkező oktatók biztosítják azt, hogy a tanulók a legmagasabb szinten sajátíthassák el ezt a nyelvet is. Tanulóink a közoktatás, rendvédelem illetve szociális munka területen dolgoznak.

Tanfolyam indítás két hetente minden nyelvből. Igény esetén kihelyezett csoportot is indítunk, akár az Ön iskolájában vagy munkahelyén!

Vidéken minimum 12-15 főig tudunk tanárt biztosítani lovári nyelvoktatás esetén.

Érdeklődni és tanfolyamainkra jelentkezni a +36 30-845-1701 telefonszámon lehet, hétköznap 08-18 óráig.

 

Telefonszám:

(30) 845-1701

Állandó helyszíneink: